Anlita en trollkarl till din fest – Garanterat succé!

När du hyr en trollkarl Stockholm artist går in i ett fullt underhållet rum fullt av chefer, kan det vara en liten rörelse nära baksidan av rummet. Om hushållskonstnären har en mikrofon, kan han komma in som bandet “spelar sin sång”. Ord som liljer över musiken, stiger i volym när han går mot scenen. Människor i publiken kommer att märka när han går förbi, skakar hand, ler och gör sin väg genom publiken. Och då…

Han introducerar sin bästa vän … Den som har känt sin hemlighet under de senaste fyrtio åren, chefen. Chefen och tributeartisten har en kort utbyte mitt i låten – bandet tar en paus – och konversationen fortsätter. Teambyggnaden börjar, eftersom de som deltar i denna händelse får en glimt av det roliga, underhållande och till och med spännande utbytet av personlig diskussion blir det mest minnesvärda ögonblicket för helgen.

 

Music in red

 

När musiken plockar upp, kommer en andra hyllningskonstnär in i rummet, dansar genom publiken, sjunger hennes nummer ett slag, och kvällen exploderar med transformationsenergi och tar det som var en weekendträning på en ny nivå. En motiverande hög, gjord minnesvärd av rösterna och utseendena av kändisar som visar hängande tribute artister. Din händelse blev bara säsongen.

1 – Aldrig nöja sig för mindre än det bästa

Top-shelf Cover Bands vet hur man fyller på rummet, håller energin rinnande och motiverar en folkmassa till handling med rätt låtar, den bästa musiken och dansdanserna på scenen för att locka dansare på dansgolvet. Ditt lag kommer inte att kunna motstå att lägga sina drag i rörelsen i rummet. Energi blir motivation, och livet utanför rummet tar en paus medan ditt lag tar chansen att bli bättre vänner och bygga livslånga relationer.

2 – Ice Breaking Themed Presentation Matters

Show bands erbjuder så många möjligheter att blanda topp 40 låtar med teman planerade händelser, period swing musik och polerade föreställningar. Lägga till en hyllningskonstnär till en presentationspresentation, håller åtgärden att gå under pauser och motiverar dina deltagare att bli en del av showen. Alla vill träffa tributeartisten! Gör ett minne med viktiga igenkänningsfaktorer, kändis status och livstidsminnen.

3 – Låt råtta packet dominera din presentation

Att fylla i uppspelningsbandets uppbrottstid med ett möte av Dean Martin och Marilyn Monroe kan tyckas överträffat i vissa cirklar, men inte din. Din publik förtjänar det bästa. Minnen som promenerar in i ett rum, dansar ut i natten och leder dem tillbaka i tid till ett evenemang som kommer att motivera dem under de kommande åren. Din händelse kommer aldrig att glömmas bort.

Elvis har inte lämnat rummet …